Sexshop

U bent hier:

Drogisterij

 | 

NURU Gel / NURUX


NuruX Shake met 1 nuru gel caspsule


NuruX Shake met 1 nuru gel caspsule

Artikelcode: TM10525
NuruX Shake, 1 bullet nuru gel per shake.
(nuru gel in poedervorm)

Nuru gel is een absolute sensatie voor wie van zijde zachte massage houdt. En of je nou in bent voor een heerlijke geniet massage of een actieve body to body massage? Nuru gel is de juiste keuze voor beide. Nuru gel is ook geschikt voor gebruik als glijmiddel.

Nuru gel in poedervorm wordt aangemaakt met water in de meegeleverde shaker. Je kan warm water of koud water gebruiken. Voor het oplossen van het poeder maakt het niet uit wat je kiest. Natuurlijk maakt het voor je gevoel wel veel uit of je warm water, lauw water of juist ijskoud water gebruikt. Experimenteer met wat voor jullie de lekkerste temperatuur is. De nuru gel die ontstaat na het oplossen van het poeder is 100% vergelijkbaar met de kant en klare NuruX standaard gel in een flesje. De NuruX Shake wordt geleverd met een plastic beker (de shaker) die gevuld dient te worden met 250ml water. Dit volume is meer dan voldoende voor een gehele body to body nuru massage. Er kan met de shake ook een keuze gemaakt worden om de gel dikker te maken door simpelweg een tweede capsulle toe te voegen aan de shake beker. Na 15 seconden schudden (shaken) is de shake gereed voor gebruik.  

Tijdens de Massage zal je na verloop van tijd merken dat de gladheid een beetje afneemt. Op dat moment moet je er voor zorgen dat je je handen een beetje nat maakt. Je kan hiervoor een schaal met water bij de hand houden of je handen even onder de dichtst bijzijnde kraan houden. Je zal merken dat de gel weer helemaal superglad wordt. De Nuru Gels zijn hyper wateroplosbaar. Teveel water direct toevoegen zal het product verdunnen en kan daardoor het gewenste resultaat verminderen. Dit is handig na de massage, maar zeker zonde tijdens de massage.Let er dus op dat je de juiste hoeveelheid water gebruikt bij het aanmaken.

Om ervoor te zorgen dat je bed geen totale bende wordt hebben we een aantal massagelakens en een echt massagebed in ons assortiment opgenomen. Met name met het opblaasbare massagebed (zie onderaan deze pagina) kan je heerlijk genieten van een zalige massage zonder dat je direct je beddegoed hoeft te verschonen. 

Voor de liefhebbers hebben we overigens ook nog een tweetal mooie cocktail sahkers in ons assortiment. In beide shakers kan je - als je wil - meer nuru gel aanmaken dan in de originele beker. Dit kan handig zijn als je met vrienden samen wil genieten van de nuru massage. Niet alleen het uiterlijk van deze shakers is mooi maar ook zijn deze shakers afwasmachine bestendig en houden ze de temperatuur van de aangemaakte Nuru gel langer vast. We hebben een kunststof shaker en een RVS metalen shaker. Op de kunststof shaker staan tevens de juiste drank hoeveelheden voor een keur aan cocktails vermeld. Leuk extraatje voor het geval dat je net als wij dol op cocktails bent. 

De Nuru Massage is afkomstig uit Japan. Nuru gel is een natuurlijk product en traditioneel wordt zeewier en water als belangrijkste ingrediënt gebruikt. De NuruX massage gels zijn goed voor de huid en het bieden een geweldige huidtherapie omdat de zeewier beschikt over reinigende en ontgiftende eigenschappen. De Nuru Massage Gel is de beste massagegel voor koppels die optimaal van elkaar willen genieten. In tegenstelling tot andere massagegels is voor onze gel één keer aanbrengen al voldoende voor eindeloos plezier. Dankzij de structuur voelt de gel als een laagje op de huid dat pijnlijke stroefheid voorkomt en daardoor ideaal is voor een full body to body massage. De massagegel bevat mineralen die worden opgenomen door de huid, waardoor de huid na gebruik van de gel zacht en soepel aanvoelt. Nuru gel vlekt niet, is 100% water oplosbaar, plakt niet, de gel tast geen rubbers of speeltjes aan en het blijft langdurig super glad. 

De hoogtepunten op een rij :  
  • Snel en zeer gebruiksvriendelijk
  • Nuru gel is reuk en smaakloos
  • Perfect als glijmiddel
  • Direct op de gewenste temparatuur aan te maken
  • De Nuru Gels bevatten geen OLIE! 
  • 100% op waterbasis
  • 100% natuurlijk
  • Laat geen vette sporen na het gebruik. 

Onderstaande filmpje laat goed zien hoe een body to body massage eruit kan zien.


Waardering 0 Sterren voor NuruX Shake met 1 nuru gel caspsulePrijs € 17.95
Aantal