Sexshop

Cunnilingus (beffen) info


Cunnilingus (beffen) informatie door Sexshop TakeThis.

Wat is cunnilingus of wat is beffen ? 

De kunst van het Beffen (Cunnilingus)

Cunnilingus (Latijn) of beffen is het oraal bevredigen van de vrouw. Er zijn veel andere termen voor cunnilingus. De in de volksmond meest gebruikte zijn beffen en minetten. Zowel een man als een vrouw kan een vrouw beffen, waarmee het zowel in de heteroseksuele als in de homoseksuele sfeer voorkomt. Hoe dit geschiedt verschilt: iedere minnaar is anders, en iedere vrouw heeft een andere voorkeur. Sommige mannen en vrouwen vinden het een vies idee, en doen het niet (zonde !!) . Anderen vinden het niet stimulerend genoeg, of krijgen er kramp in de tong van. (meer oefenen dus)  Voor veel vrouwen is het echter een manier om alvast goed opgewonden te raken en eventueel zelfs klaar te komen, aangezien geslachtsgemeenschap vaak te kort duurt om een vrouw een orgasme te laten bereiken. 

Een simpel truukje (en we hebben dit zelf ruimschoots getest) om het beffen voor beide partijen echt leuk te houden is om met je tong het alfabet op (of in de buurt van) de clitoris te spellen. Hierdoor worden de likbewegingen zeker niet saai en zal de vrouw eerder opgewonden raken. Ook het bezorgen van een orgasme heeft op deze manier veel meer kans dan met gewoon "baantjes likken" wat al snel saai, hinderlijk of zelfs pijnlijk kan gaan worden

Ook door te beffen kunnen geslachtsziektes worden overgedragen. Het gebruik van een beflapje is daarom aan te raden. Vaak is dit een opengeknipt condoom. 

Ook de anus kan met de tong worden gestimuleerd. Men spreekt dan van anilingus (in de volksmond rimmen, soms ook ludiek baffen genoemd). 

Wil je ook een absolute koning(in) in de nobele kunst van de cunnilingus worden? kijk dan eens of een oraal trainer iets voor jou is. Hiermee train je je tong en krijgt deze meer kracht en uithoudingsvermogen. Al na korte tijd trainen merk je dat je tong duidelijk meer power heeft en zal je zeker langer kunnen doorgaan. Je vrouw of vriendin zal je zeker dankbaar zijn.... 

Succes ermee en bef ze...