Sexshop

Electrosex Stimulatie


Electrosex / Elektroseks informatie van Sexshop TakeThis.

Wat is electrosex en wat kan je met electro sex?

Electrosex Stimulatie.
Het principe van electrosex stimulatie is het creëren van oncontroleerbare spiercontracties door middel van een elektrische schok. De stroomschok prikkelt een zenuw en die zorgt voor een samentrekking van één of meerdere spieren gelegen in de directe nabijheid van de zenuw. Hoe sterker de prikkel, des te groter de kracht van de samentrekking van de spier zal zijn. Wij verkopen een groot assortiment accessoires die speciaal ontworpen en ontwikkeld zijn voor onze powerboxen. De afmetingen en vormen van onze electrosex accesoires zijn afgestemd op de erogene zones voor zowel de man als de vrouw. 

Electrosex Stimulatie Geschiedenis
In de jaren '50 van de vorige eeuw werd een apparaat met de fraaie naam "Relaxacisor" uitgevonden. Het was een apparaat waarmee je op een passieve manier door middel van stroomstootjes de spieren kon stimuleren zonder daarbij zelf iets te hoeven doen. Dit soort producten bestaan nog steed en staan bekend onder de naam EMS (Electro Muscle Stimulation) apparaat. Het duurde daarna niet lang voordat gebruikers van dit apparaat ook andere doeleinde voor hun apparaat wisten te bedenken. Men had uitgevonden dat het aanrengen van de electro pads op de erogene zones van het lichaam een hele interessanete sensatie en effect teweeg brachten. Electrosex was al snel geboren!.

Eind jaren '70 werd er in de medische wereld een apparaat ontwikkeld met de naam TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation). TENS units waren ontworpen voor fysiotherapie en pijn management. Dit soort apparaten hebben een licht verdovend effect op de zenuwen en worden vaak mee naar huis gegeven aan patienten die lijden aan bijvoorbeeld chronische rugpijn als een vorm van zelf toe te dienen pijn bestrijding. 

Ondanks het feit dat het verdovende effect niet direct ideaal is voor erotisch gebruik vonden toch velen een erotisch doel voor hun electro unit. Begin jaren '80 werden de eerste Electro artikelen die speciaal voor electrosex waren ontworpen op de markt gebracht. Deze apparaten waren nog weinig verfijnd en erg simpel maar kregen toch al gauw een schare loyale fans vanwege het ontbreken van betere alternatieven. Steeds meer mensen waren echter op zoek naar units met meer vermogen en varieteit. Aan het eind van de jaren 90 waren er dan ook diverse verfijnde machines en hulpstukken op de markt die perfect aan deze wensen voldeden.

Is Electrosex veilig?
Goede electro stimulatie gebruikt speciale hoog frequente pulsen die speciaal zijn ontwikkeld om de zenuwen in de erogene zones op diverse plekken van het lichaam te stimuleren. Als de zenuwen op de juiste manier worden gestimuleerd denkt het lichaam dat het fysiek (dus door middel van aanraking) wordt gestimuleerd. De resulterende sensatie kan varieren van een lichte prikkeling tot een diep kloppend gevoel. De Electrosex apparatuur die momenteel in de handel is heeft meestal een kracht van ongeveer 0,1 watt, wat niet erg veel is en wat absoluut niet gevaarlijk is. 

Electrosex apparaten hebben zichzelf door de jaren heen bewezen als zeer veilige instrumenten mits deze op de juiste manier worden gebruikt. Gedurende de laatste 15 jaar zijn er daarom ook nauwelijks meldingen gemaakt van problemen met deze units. Het wordt wel afgeraden om deze apparaten te gebruiken bij patienten met een bestaande hartafwijking of pacemaker, maar dat lijkt ons redelijk logisch. 

Wat heb ik nodig om te kunnen beginnen met Electrosex stimulatie? 
Om te beginnen met electrosex stimulatie heb je een Electrosex power box nodig. In onze power boxen zit een apparaat wat zorgt voor de electrische pulsen welke geleverd wordt met een aantal aansluitsnoeren en een setje zelfklevende electro pads voor de bevestiging op het lichaam. In onze boxen zit tevens een stel electro tepelklemmen zodat je gelijk al een aantal leuke dingen kunt uitproberen. De electrosex box werkt op een gewone 9 volt batterij. We hebben zowel een analoge als een digitale box in ons assortiment. Beginners raden we aan om te beginnen met de analoge box. Deze kan zeer nauwkeurig worden ingeregeld en heeft een relatief milde - maar zeer zeker goed voelbare - puls. Ben je hier eenmaal aan gewend of ben je op zoek naar net iets meer power dan is de digitale box zeker iets voor jou. De digitale box werkt ook op een 9 volt batterij maar heeft ongeveer 2 keer zoveel power output op vol vermogen en is regelbaar in 10 verschillende intensiteits stappen. 

Bij deze electrosex boxen kan een keur aan hulpmiddelen worden aangeschaft die je eenvoudig met een stekkertje kunt aansluiten op je powerbox. We hebben bijvoorbeeld electro dildo's, electro cockringen en electro tepelklemmen. Voor meer informatie over de vele verschillende mogelijkheden raden we je aan om in onze electrosex afdeling te gaan kijken. Hier vindt je een grote varieteit aan speeltjes die speciaal geschikt zijn voor electro stimulatie. 

Wij hebben in ons assortiment de electrosex artikelen van : 


Er is voor elke beurs en voor elke toepassing een leuk speeltje te vinden. 


We hopen dat we je met deze info een klein beetje hebben kunnen informeren over electrosex. Pas in de pratijk zal natuurlijk blijken hoe electrosex voor jou / jullie het lekkerst is. Bij verstandig gebruik kan electrosex een zeer prettige aanvulling zijn op je sexleven. Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp dan kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen.