Sexshop

Erotic Homeparty


De Erotische Homeparty bij Sexshop TakeThis.

For Ladies Only !
Wil je een party voor Stellen lees dan ook zeker verder !!

Voor de leukste Erotische Homeparty lees, snel verder. 
Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal in dit leven op Erotisch gebied te koop is? maar vind je het misschien eng of vervelend om een sexshop binnen te gaan?. Dat hoeft geen probleem te zijn !. We komen op een Erotische Homeparty gewoon naar jou toe en brengen als het ware de sexshop bij jou thuis. Wil jij dus ook eens gezellig met je vriendinnen op een gezellige, ontspannen en ongedwongen manier onderzoeken wat er allemaal voor heerlijk Erotisch Speelgoed te koop is, dan is een Erotische Homeparty ( ook wel Dildo Party genoemd ) van Sexshop TakeThis voor jouw de ideale oplossing. 

Wij helpen je met het organiseren van een waanzinnige Ladies Only Homeparty waar alleen de Ladies welkom zijn. Een Party van Sexshop TakeThis staat garant voor een avond die jij en je vriendinnen niet snel zullen vergeten en waar jullie nog lang en met veel plezier over zullen napraten. Op een Ladies Only Homeparty gaan alle remmen los en wordt al snel de schaamte overboord gezet. Hier kan je samen met je vriendinnen in alle rust praten over Sex en Erotiek en geven we je ruim de gelegenheid om zelf te voelen, te ruiken en te proeven aan de nieuwste Erotische Toys en Lifestyle producten. Een TakeThis Party is zonder twijfel de leukste manier om kennis te nemen van de laatste trends en gadgets in Erotiekland. 

Hoe werkt een "Women Only Homeparty".
Als je een Homeparty wil organiseren dan kun je hiervoor contact met ons opnemen per email  Het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen voor minimaal 12 vriendinnen een datum waarop jullie allemaal kunnen. Op de avond zelf zorgt de gastvrouw voor een gezellige en romantische sfeer en uiteraard voor een hapje en een drankje. 

Onze consulente brengt op de dag of avond zelf een heleboel leuke, spannende en vernieuwende Erotische Toys, Erotische Lingerie en Body producten mee die ze uitgebreidt aan jou en de overige Ladies gaat demonstreren. Onze consulente geeft je bijvoorbeeld informatie over de techniek achter de gedemonstreerde Sextoys en legt uit waar de Toys en alle overige producten eigenlijk voor gemaakt zijn. Tevens informeert onze consulente jou en je vriendinnen over hoe je deze heerlijke Toys en Body Producten het beste kan gebruiken en hoe JIJ hiermee zo optimaal mogelijk aan je trekken kan komen. Onze consulentes hebben zelf ruime ervaring met de diverse Toys en vertellen je uit eigen ervaring hoe lekker en opwindend het spelen met Erotische Toys kan zijn. Ken je producten die je graag eens gedemonstreerd wil zien, geef ze dan vooral aan ons door dan kunnen we dit voor je regelen.

Als gastvrouw van de avond krijg je uiteraard een leuk erotisch kado voor je aandeel in het organiseren van de Homeparty avond en tevens ontvangt je een aantrekkelijke commissie over alle verkopen die op jouw Ladies avond worden gedaan. Hoe meer dames je dus uitnodigd, hoe meer kans op een gezellige, erotische en super succesvolle avond ! 

Waarom zijn onze parties beter ?
We realiseren ons dat deze uitspraak een beetje arrogant is, we vinden echter dat onze parties gewoon net iets meer bieden dan die van onze collega's. Een paar verschillen : 
  • Wij nemen dus wel voorraad mee. Veel van de getoonde artikelen worden op voorraad meegenomen. We kunnen jou en je vriendinnen dus vaak gelijk al iets leuks meegeven om lekker mee te experimenteren. Andere organisaties nemen geen voorraad mee en hebben ook nog eens een veel kleine aanbod aan leuke artikelen. 
  • Als we het artikel wat je wil hebben niet extra hebben meegenomen, dan heb je de bestelling in ieder geval binnen een week al compleet in huis. Andere bedrijven doen hier vaak weken langer over. Wij begrijpen het als je haast hebt en dat je niet kan wachten tot je het nieuwe speeltje kan proberen. 
  • Wij hebben een mobiele pin machine bij ons omdat we weten dat het nou eenmaal lekker makkelijk is om te kunnen pinnen op de party. Bij veel andere parties kan alleen maar kontant afgerekent worden, of moet je zelf het bestelbedrag overstorten, gedoe allemaal.
  • Onze consulentes weten waarover ze het hebben en hebben alle toys wel een keer zelf geprobeerd. Alleen op deze manier kom je echt te weten wat een speeltje zo lekker maakt. Andere parties......, ach u begrijpt het wel. Wij weten waar we het over hebben en geven je gewoon het beste advies over het gebruik van de laatste nieuwe speeltjes.

Dit zijn zomaar even wat punjes waarom wij een betere party kunnen geven. Het klinkt misschien wat arrogant, maar het is gewoon waar. Ervaar het zelf. Neem contact met ons op als je ook zo'n party wil en nodig lekker veel vriendinnen uit want dan wordt het zeker een gezellige en zeer leerzame avond. Verboden voor mannen, maar.....

Party´s voor Stellen / Paren Party / Feesten.
Omdat wij vaak aanvragen krijgen om een party te organiseren met ook de partner erbij is het ook mogelijk een Paren Party te geven. Wil je hier meer info over dan vul je het invulformulier in waarbij je vemeld dat het om een paren party gaat. Wil je ons met een informatie stand op je (erotische) feest of evenement ? ook dat is mogelijk. Vul het formulier in en onze party coordinator neemt dan contact met je/jullie op om de details door te nemen. 

Contact
Lijkt het je leuk om eens een Erotische Homeparty te organiseren vul dan snel het onderstaande contact formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen en kunnen beginnen met het regelen van een onvergetelijke avond. Vele dames en stellen gingen je al voor en er zullen er nog zeker velen volgen.. 

Wil je zelf Consulente worden?
Lijkt het je leuk om zelf Consulente te worden? Neem dan contact op met ons op voor een informatief gesprek. Wij zijn voor diverse regio's nog op zoek naar consulentes vanaf ongeveer 27 jaar die beschikken over organisatietalent, commercieel inzicht, verkooptalent, een representatief voorkomen en een gezonde dosis humor. 

Het is voor deze job belangrijk dat je zelf ervaring hebt met diverse erotische artikelen en dat je hierover uit eigen ervaring leuk over kan vertellen. Het in bezit zijn van een auto en geldig rijbewijs is een voorwaarde om dit werk te kunnen doen. De werkzaamheden vinden over het algemeen plaats in de avonduren en in de weekends. Wij bieden je een royale financiele vergoeding, een altijd leuke en spannende werksfeer en ruime mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. 

Meer informatie?


Invul Formulier

Als je het onderstaande formulier volledig invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
 
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email Adress:
Land:


Soort Informatie verzoek

Hieronder kunt u aangeven of u informatie wilt over het organiseren van een homeparty of over het consulent worden
 
 Ik wil graag een Erotic Party geven
 Ik wil graag consulente worden


Opmerkingen

In het onderstaande tekstvak kun je opmerkingen, vragen en dergelijk kwijt. Ook als je al weet wanneer je de party zou willen houden kan je dit hier invullen. Onze coordinatrice kan kan alvast kijken of er een plekje vrij is.
 
opmerking: