Sexshop

Erotische Cocktails


Cocktail Time bij Sexshop TakeThis.


Begin je romantische avond eens met een heerlijke after dinner cocktail. Wij hebben er alvast een paar voor je uitgezocht waar je lekker warm van wordt...

De Blowjob…
Een cocktail met deze heerlijke naam kunnen we natuurlijk niet links laten liggen. Die moeten we even proeven. Zo maak je hem : Schenk 30ml Tia Maria in de shaker. Voeg 30ml Baileys toe. Even lekker shaken. Schenk de blowjob uit in een mooi breed coktail glas en versier het geheel eventueel met een toefje slagroom. Wij raden je hier van harte de slagroom uit een spuitbus aan, omdat je die ook lekker makkelijk naar de slaapkamer kunt meenemen om de boel nog gezelliger te maken. Niet knoeien hoor !

Pink Panther... 

Van een van onze klanten ontvingen we de volgende cocktail. De Pink Panther. Vooral de dames vinden dit een topper. Het recept: Schenk 100 cl boswandeling, 1 flesje flugel, 2 ijsklontjes en voldoende 7up om het glas af te vullen in een mooi lang longdrink glas. Rietje erin en aardbei op de rand en genieten maar. 


De Lovers Cocktail…
Op een heerlijke romantische avond kan je eigenlijk niet zonder deze killer cocktail. Schenk 30 ml Tia Maria en 30 ml Tequilla samen met genoeg ijsblokjes in een cocktail shaker. Goed schudden en daarna overschenken in een martini glas.


De Negerzoen…
Deze cocktail is niet alleen lekker om te drinken hij is ook heel leuk om te maken. Schenk 2/10 Blue Curacao, 1/10 Bacardi Lemon, 1/10 Safari en 2/10 Appelsap in de cocktailshaker. Dit eersr goed schudden. Daarna de cassis erbij doen en net zolang roeren tot het drankje zwart wordt.


Sex on the Beach...
Nog een heel bekende cocktial is de Sex on the Beach. Omdat dit ook een van onze favoriete tijdsbesteedingen is hier het recept van deze party cocktail. Schenk 4,5cl Wodka, 3cl  Peachtree, 6cl Sinasappelsap, 6cl Bessensap samen met wat ijs in een cocktailglas en roer dit stevig door. Proost.


Dutch Love…
Deze cocktail is er eentje om gewoon - ongemerkt - verschikkelijk dronken van te worden. Net als de overbekende Sangria drinkt deze cocktail weg alsof het limonade is. Neem een longdrinkglas en vul dit met wat ijs. Schenk hier vervolgens 5cl Red Wodka, 2.5cl Passoa, 2.5cl Amaretto en 2.5cl Rum (wit) in. Vul het glas vervolgens af met - verse - Sinasappelsap. 


P.S.  I love You…
Hier een cocktail waar je net iets meer voor moet doen, maar die het wel waard is. Net als de liefde overigens. Vul een whiskey glas voor de helft met ijs. Schenk hier 3cl Amaretto, 3cl Kahlua en 3cl Baileys. Alle ingredienten goed doorroeren en tot slot bestrooien met geraspte nootmuskaat. 


Orgasm…
Dat het niet moeilijk is om een goed orgasme te krijgen bewijst deze heerlijke en erg simpele cocktail. Vul een whiskeyglas met wat ijsblokjes en schenk hier 3cl Baileys in. Schenk vervolgens 3cl Cointreau over de Baileys heen en je bent helemaal klaaaaaar....en smullen maar. 


Hot Pants…
Natuurlijk zijn ook wij altijd erg gecharmeerd van dames gekleed in Hotpants. We hebben deze cocktail uitgebreid getest en hij is inderdaad erg Hot.. zo maak je deze killer cocktail. Schenk 4,5cl Tequilla, 1,5cl Creme de Menthe, 1,5cl Grapefruitsap en 1 tl Ananassap in een half met ijs gevulde shaker. Goed schudden en het geheel - gezeefd - in een cocktailglas gieten. 


De Booster… 
De laatste cocktail hoeft niet in een cocktailshaker, maar we zetten hem er toch in omdat het een heel eenvoudige cocktail is die wij van harte aanbevelen voor later op de avond/nacht. Deze cocktail verhelpt je vermoeidheid en geeft je een enorme energy boost. (vandaar de naam Booster). 
Schenk 5/6 deel sterke koffie in een Irish Coffee glas en schenk hier 1/6 deel stroh rum (80%) bij. Als je het in huis hebt kan je er ook nog een toefje slagroom op doen. Lekker rustig opdrinken en keihard verder feesten ….


Heb je zelf een cocktail tip - hij moet wel iets erotisch hebben - mail deze dan aan info@takethis.nl

Cheers..