Sexshop

Erotische Horoscoop


De Erotische Horoscoop mede mogeliljk gemaakt door Sexshop TakeThis

Erotische Horoscoop

Voor de liefhebbers van horoscopen hebben we de erotische horoscoop online gezet. We hebben hier wat onderzoek naar gedaan en het blijkt dat de meeste beschrijvingen toch wel heel goed bij de sterrebeelden passen. Uiteraard vullen we deze horoscoop informatie aan als we weer iets leuks over een bepaald sterrebeeld ontdekken. Zo weet je steeds beter wat voor vlees je in de kuip hebt.  

Waterman (21.01 - 19.02)
Watermannen zijn de meest experimenterende onder de sterrenbeelden. Ze zijn spontaan, humorvol en altijd aan het flirten. Sex met een waterman is alle behalve saai. Ze staan open voor alles wat nieuw en spannend en sexy is. Spanning bij de sex vinden ze belangrijker dan romantiek. Voor de waterman dames zijn alle toys in trek zolang ze maar nieuwe en spannend zijn.

Vissen (20.02 - 20.03)
Vissen hebben en hekel aan snellertjes. Vissen houden van ingetogen, langdurige en romantische sex. Sex met een vis (man of vrouw) is overweldigend en intens. Vissen zijn vaak experts in zaken als de kamasutra of tantra sex. De perfecte sextoy voor een vrouwelijke vis is een stijlvolle g-spot vibrator om haar van hoogtepunt naar hoogtepunt te voeren. Sex met een vis is dan ook nooit saai te noemen.

Ram (21.03 - 20.04)
Anders dan bij de vissen is sex met een ram stormachtig, wild en uitputtend. Voor het extreme hoogtepunt laat een ram het voorspel graag varen. Rammen zijn erg visueel ingesteld en als je een ram geil wil krijgen kan je best een porno filpmje opzetten. Ram vrouwen zijn geen grote liefhebbers van speeltjes. Één goed speeltje waar ze keer op keer snel en zalig mee kan klaarkomen is genoeg voor haar. Het favoriete speeltje van een ram is dan ook de clitoris massager. De ram vrouw is liefheber van mooie lingerie

Stier (21.04 - 21.05)
Als stieren hitsig worden dan zijn ze niet meer te remmen. Met alle zintuigen genieten van het leven is hun motto. Natuurlijk komt dit ook tot uitdrukking bij de sex. Stieren doe je een plezier door rustig te beginnen met een lekkere sensuele massage, daarna een ruim voorspel met van alles erop en eraan, gevolgd door keiharde en wilde sex met een spetterend orgasme tot slot. Uiteraard begint de stier daarna gewoon opnieuw en draait het hele programma weer met evenveel enthousiasme af.    

Tweelingen (22.05 - 21.06)
Tweelingen zijn vrije geesten die ook bij de sex op zoek zijn naar vermaak, afwisseling en spontaniteit. Tweelingen raken opgewonden van "dirty talk", spannende SMS-jes en andere gekke voorspel-achtige-dingen. Tweelingen zijn dol op gadgets en je doet ze dan oko een plezier met bijna alles wat er te koop is. Van masasageolie tot dildo's, alles wordt door deze sextijgers gewaardeerd.

Kreeft (22.06 - 23-07)
De kreeft is een echte kroelkat die het liefste intieme en innige sex heeft met iemand waar ze veel om geven. Liefde en toewijding zijn voor de kreeft belangrijk. Kreeften zijn extreem fantasievol en zijn dol op rollenspellen en SM spel. De favoriete toys van de kreeft vind je dan ook in de SM en bondage afdeling van de sexshop. Bij het SM spel zijn vertrouwen en liefde voor de kreeft het allerbelangrijkst. Als dat er is kun je veel plezier beleven aan de kreeft vrouw.

Leeuw (24.07 - 23.08)
De leeuw beschikt, net zoals hun naamganger in het dierenrijk,  over een echt jachtinstinct. Leeuwen willen veroveren en de sex die op deze verovering volgt is daar een heel belangrijk onderdeel van. Leeuwen doen hun uiterste best om de sex tot in de puntjes te verzorgen. Niet zelden hebben leeuwen en hun partner uren durende marathonsex. Een goed glijmiddel is bij deze jager dan ook geen overbodige luxe.

Maagd (24.08 - 23.09)
De maagd is kritisch en heeft graag de touwtjes in handen. De maagd is wat gereserveerd, maar preuts is de maagd echter allerminst. Als alles perfect geregeld is en de maagd een beetje opgewarmd is dan is de sex met een maagd een zeer intense belevenis. Maagden zijn dol op (nieuwe) speeltjes en kunnen hier heel ver in gaan. SM en bondage zijn een favoriet tijdverdrijf van de maagd. Als de maagd loos gaat is er geen houwen meer aan.   

Weegschaal (24.09 - 23.10)
De weegschaal is charmant, verleidelijk en alles wat mooi is. Ze zijn erg gesteld op een goede sfeer en goede manieren. Ze nemen graag een leidende rol bij het sex spel en houden wel van een vekleedpartijtje. Weegschalen hebben humor en willen dat ook in bed bij hun partnet zien terugkomen.  

Schorpioen (24.10 - 22.11)
De schorpioen is compromisloos, geconcentreerd en heeft een zeer sterke wil. In bed heeft de schorpioen geen enkel taboe. Alles wat lekker is - en een tikje buitengewoon of extreem - is bespreekbaar met een schorpioen. Schorpioenen houden van spelletjes met dominante en onderdanige rollen waarbij de schorpioen het liefste de dominante rol speelt. Uiteraard wil de schorpioen ook in bed er zeer sexy uitzien in lak, latex of leer. 

Boogschutter(23.11 - 22.12)
Boogschutters hebben een zeer ongedwongen relatie met hun lichaam, de sex is vrijgevig en heeft een belangrijke plek in het leven van een boogschutter. De boogschutter concentreert zich op de belangrijke zaken en geeft het voor en naspel duidelijk een mindere betekenis. Wil je een boogschutter verrassen met een leuk seksspeeltje? Neem dan iets wat snel resultaat geeft. Dat vinden boogschutters het fijnst. 

Steenbok (23.12 - 20.01) 
Steenbokken zijn gereserveerd en geven graag de toon aan. Bij de sex geven ze altijd de volle inzet, die ze ook van van hun partner verwachten. Het sexuele uithoudingsvermogen van een steenbok kent geen grenzen. Het moet echter wel allemaal op de juiste manier worden uitgevoerd. De steenbok heeft een hekel aan sexuele knoeierij.