Sexshop

Partner worden?


Sexshop TakeThis VIP Programma

Welkom bij het Beste Partner Programma van Nederland !

Heb jij een website en heb je veel bezoekers? Dan biedt Sexshop TakeThis je de mogelijkheid om veel geld met jouw bezoekers te verdienen. Op deze pagina kun je je inschrijven voor ons VIP (Very Important Partner) Programma.  
Hoe werkt het TakeThis VIP Programma ?
Het Sexshop TakeThis VIP Programma werkt eigenlijk heel simpel. Van iedere klant die via jouw site bij ons een bestelling doet ontvang je 15% van de netto gerealiseerde omzet. Makkelijker kunnen we het niet uitleggen. Je kan je aanmelden door het aanmeldings formulier in te vullen en aan ons te verzenden. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen sturen we je zo spoedig mogelijk een partner code toe en kan je beginnen met promoten. De laatste week de maand wordt de door jou gerealiseerde commissie, met een minimum van 25 euro, op je rekening gestort. De afrekening wordt je per email toegestuurd dus gebruik bij je aanmelding een goed en werkend email adres.  ik wil me nu aanmelden!

Waarom ons Partner Programma wél werkt !
Ons VIP Programma werkt omdat wij gewoon doen wat we beloven.  We betalen je de commissie uit waar jij recht op hebt ! Zonder gezeur en zonder problemen. Als jij onze shop promoot dan mag je daar iets voor terug verwachten. Wij zijn dan ook geen internet winkel die zich zoveel mogelijk wil "verstoppen" door bijvoorbeeld niet telefonisch bereikbaar te zijn. Ons kan je gewoon bellen als je dat wil. Vul het aanmeldingsformulier in en begin gelijk met het verdienen van wat extra Euro's voor op vakantie of gewoon om leuke dingen mee te doen. ik wil me nu aanmelden!

Het VIP Programma - De Techniek !
Door middel van de partnercode die wij je per email zullen toesturen kun je bezoekers naar onze winkel toe sturen. In de bevestigings email die we je toesturen staat hoe je deze code in de links moet opnemen. Je kan ervoor kiezen om naar de homepage te linken, maar het is gebleken dat je nog meer resultaat behaalt als je direct naar de artikelen of de artikel categorieën linkt. Beide vormen van linking zijn uiteraard mogelijk. Op onze banner pagina vind je diverse leuke banners die je kan gebruiken om onze shop te promoten. Je kan ook de artikel foto's van onze site gebruiken om direct naar een bepaald artikel of artikelgroep te linken. Als je onze shop als tekstlink opneemt gebruik dan "Sexshop TakeThis - Dé Specialisten in Sex- en SM Toys" als link omschrijving. 

Nuttige tips om de opbrengst te maximaliseren.
Om ons affiliate programma goed voor je te kunnen laten werken, en er een leuk extraatje aan over te houden, is het aan te raden dat je onze banners of textlink op plekken zet, waar je bezoekers deze ook echt goed  kunnen zien en waar de kans op doorklikken dan ook het grootst is. Een affiliate programma ergens op een verweg pagina kan natuurlijk nooit iets opleveren. Je bent zeker niet de eerste partner die, door hier een beetje slim mee om te gaan, een hele aardige bijverdienste aan heeft. 

Verder adviseren we je om niet té veel affiliate programma's op je site te zetten. De spoeling wordt dan namelijk wel erg dun. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat van iedere 100 bezoekers die jou site bezoeken er 1 iets bij ons besteld. Heb je dus 500 bezoekers per dag en toon je deze bezoekers 1 affiliate programma - per branche - dan is de kans op succes aanzienlijk groter dan wanneer je deze 500 bezoekers laat kiezen uit tientallen affiliate programma's. Als je deze twee tips in je achterhoofd houdt en een leuke, duidelijke en vooral goed toegangkelijke site op het internet zet, dan zal je al snel een leuke commissie van ons op je rekening krijgen.

Nu Aanmelden? Klik dan hier.
Op zoek naar Banners. Klik hier om naar de Bannerpagina te gaan.

* De uitgebreide voorwaarden van het VIP Programma zijn per email opvraagbaar bij takethis.nl