Sexshop

Ruilen en Retouren


Ruilen en Retouren bij sexshop TakeThis

Defecten omruilen?
Indien u een artikel retour wilt sturen omdat deze defect is, dient u van tevoren contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 010-2342634 of per email naar info@takethis.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 uur t/m 15.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur t/m 14.00 uur. Nadat u contact met ons heeft opgenomen inzake een defect artikel, ontvangt u van ons een email met hierin alle noodzakelijke instructies voor het correct afhandelen van uw retour. Defecte artikelen kunnen gratis naar ons antwoordnummer worden verzonden. Graag ontvangen wij bij elke retour een kort begeleidend briefje met daarop uw naam en adres gegevens en indien nodig een omschrijving van het probleem. Openingstijden van de klantenservice kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantie periodes

Een verkeerd product ontvangen?
Wanneer u in plaats van het door u bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt dit door TakeThis kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits het door u ontvangen product niet is gebruikt en in de originele en ongeopende verpakking zit. Indien u een verkeerd ontvangen artikel retour wilt sturen, dient u van tevoren contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 010-2342634 of per email naar info@takethis.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 uur t/m 15.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur t/m 14.00 uur. Nadat u contact met ons heeft opgenomen inzake een verkeerd ontvangen artikel, ontvangt u van ons een email met hierin alle noodzakelijke instructies voor het correct afhandelen van uw retour. Verkeerd ontvangen artikelen kunnen gratis naar ons worden verzonden. Graag ontvangen wij bij elke retour een kort begeleidend briefje met daarop uw naam en adres gegevens en indien nodig een specificatie van het gewenste artikel. Openingstijden van de klantenservice kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantie periodes

Annuleren?
Annuleren van uw bestelling (of deel hiervan) is, zolang de bestelling nog niet is verzonden, mogelijk door bij onze klantenservice via telefoonnummer 010-2342634 of per email via info@takethis.nl door te geven welk(e) artikel(en) u wilt annuleren. Dit kunt u op ieder gewenst moment voor de verzending doen. U krijgt na uw (deel) annulering het bedrag op uw bankrekeningnummer terug gestort. Voor een spoedige afhandeling verzoeken we u om bij een annulering ons direct juiste rekening nummer te melden. Voor het doen van betalingen na een annulering houden wij de wettelijke termijn voor retourstortingen aan. 

Bestelling toch niet naar wens? 
U kunt binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling of een deel hiervan retour sturen mits deze onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Zie voor de voorwaarden waaronder geretourneerd mag worden onze algemene leveringsvoorwaarden.

Altijd via Postagentschap
Stuur altijd uw artikelen retour via het Postagentschap, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. TakeThis is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.