Sexshop

SM kaarsen Info


SM Kaarsen informatie van Sexshop TakeThis.

Wat kan je met SM kaarsen? 

Kaarsen worden door de eeuwen heen al gebruikt voor verlichting en voor de gezelligheid, veel romantiek wordt dan ook toegeschreven aan kaarsverlichting. Met kaarsen kun je echter ook heel leuk spelen. Met de vlam dicht in de buurt van je partner komen (voorzichtig uiteraard en zonder hem/haar te branden) kan al heel opwindend zijn. 

Het kaarsvet, wie kent dit spelletje niet, laat je op je "onderwerp" druppen. De eerste keer dat je zoiets doet begin je natuurlijk zo hoog mogelijk en al doende zak je langzaam tot de dat je partner aangeeft dat het niet meer lekker is. De regel is: hoe groter de afstand tussen kaars en onderwerp, des te meer tijd heeft het kaarsvet om af te koelen. Voor sommigen is 50 cm al dichtbij, anderen mopperen pas bij 5 cm. Hou de afstand zodanig dat het lekker blijft. Dan duurt het (voor)spel langer en is de ervaring des te intenser als de climax komt. Drup overigens niet te veel kaarsvet op een en dezelfde plek omdat het anders niet de kans krijgt af te koelen waardoor brandwonden zouden kunnen ontstaan.
                      
Wat voor kaars moet je zeker NIET gebruiken
  • Geurkaarsen
  • Kaarsen met decoratie
  • Kaarsen met een kleurtje*
  • Kaarsen met een lange brandduur
  • Kaarsen waar de vermelding op staat, Trekt niet krom, druipt niet
  • Kaarsen gemaakt van bijenwas

Al deze kaarsen hebben door de verschillende toevoegingen vaak een hoger smeltpunt waardoor eerder brandwonden kunnen ontstaan. *Gekleurde kaarsen kunnen in principe wel gebruikt worden, als je op de volgende punten let. Gebruik geen gouden of zilveren kaarsen. Deze worden door metaaldeeltjes gekleurd en worden dus heter dan een normale kaars. Gekleurde kaarsen moeten wel door en door gekleurd zijn, als alleen de buitenkant gekleurd is dan is dat vaak gedaan door een plastic laagje om de kaars heen. Kaarsen die je WEL kan gebruiken zijn gemaakt van stearine of paraffine en hebben geen  toevoegingen zoals hierboven vermeld

Speltips
  • Het effect van het gebruik van kaarsvet kan vergroot worden door het gebruik van ijsblokjes, de ervaring is dat bij dit spel je partner na verloop van tijd het verschil tussen warm en koud niet goed meer kan plaatsen. Extreme sensaties dus voor een extreem genot.
  • Een blinddoek is, buiten dat het veilig is (want geen kaarsvet in de ogen) ook een goed middel om het verrassingselement op peil te houden. Ook hier geldt dat het verassingseffect in combinatie met de prikkeling zelf tot een hoogte punt op zich kan leiden.
  • Een goede bondage kan ook heel leuk zijn tijdens het spelen met kaarsen, je partner kan dan namelijk geen kant op waardoor je nog gerichter en trefzekerder het kaarsvet kan laten vallen op de allerleukste plekjes. Let er wel op dat er geen nylon touw wordt gebruikt voor de bondage als je met vuur en kaarsvet aan de slag gaat. Nylon heeft een erg laag smeltpunt en dat kan dus vervelende gevolgen hebben in combinatie met het gesmolten kaarsvet.

We hopen dat we je met deze info pagina een beetje op weg hebben kunnen helpen. Als je wil zien wat voor kaarsen we hebben voor SM Spelletjes klik je op deze link. Als je voorzichtig wil beginnen met een massagekaars (veel minder warm, maar toch zeer geschikt) dan klik je op deze link.