Sexshop


Electrosex Artikelen


U bent hier:

SM en Bondage

 | 

Electrosex Artikelen


Electrosex apparatuur gebruikt speciale hoog frequente pulsen die speciaal zijn ontwikkeld om de zenuwen in de erogene zones op diverse plekken van het lichaam te stimuleren. Als de zenuwen op de juiste manier worden gestimuleerd denkt het lichaam dat het fysiek (dus door middel van aanraking) wordt gestimuleerd. De resulterende sensatie kan varieren van een lichte prikkeling tot een diep kloppend gevoel.

De Electrosex apparatuur die momenteel in de handel is heeft meestal een kracht van ongeveer 0,1 watt, wat niet erg veel is en wat absoluut niet gevaarlijk is. Je hoeft dus niet bang te zijn voor dodelijke schokken want dat is niet mogelijk. In ons assortiment hebben we alle Rimba electrosex artikelen, alle Mystim electrosex artikelen en ook alle E-Stim electrosex attributen opgenomen. Voor elk wat wils dus. Met behulp van adapter stekkers zijn de diverse accessoires op de diverse boxen aan te sluiten. 

Wil je eerst nog wat lezen over electrosex stimulatie dan verwijzen we je graag naar onze speciale electrosex stimulatie informatie pagina


 Rimba Electrosex
 FF-Electro Equipment
 Mystim Electrosex
 Mystim Electro Vibrator
 E-Stim Electrosex
 ElectraStim Elektroseks
 Electrosex diverse
 Adapters & Accessoires