Sexshop

U bent hier:


E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / Penisplug


E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / Penisplug

Artikelcode: MB673061E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / Penisplug.

Dit is de E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / Penisplug. Deze electro dilator is een van de kleinste inbrengbare elektrodes op de markt en is speciaal ontworpen voor het inbrengen in de urethra (plasbuis). Hij is ontworpen met een geïsoleerde nek en is gemaakt uit hoogwaardig medisch roestvrijstaal. Deze electrode is unipolair, dat wil zeggen dat er maar 1 aansluiting (4 mm banaan) op zit en dat, om te kunnen spelen, er een tweede electrode op een ander deel van het lichaam geplaatst zal moeten worden om de stroomkring compleet te maken. Bij deze toy is het dan ook erg leuk om als 2e electrode bijvoorbeeld gebruik te maken van een cockstrap. Gewoon proberen, je merkt vanzelf wel hoe lekker kinky dit is. 

Specificaties:
  • 75 mm lang
  • 60 mm bruikbaar deel
  • 6 mm dik

Let op dat je deze plug zeer goed schoonmaakt zowel voor als ook na het gebruik. Zorg ervoor dat hij geheel droog wordt opgeborgen. Met het juiste onderhoud zal deze E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / Penisplug zonder problemen jaren meegaan. 
Als je op zoek bent naar een goed glijmiddel om te gebruiken met deze electrode dan raden we je installagel of K-Y aan. Beide zijn steriel verpakt en prima geschikt. 
Deze probe wordt overigens aangesloten door middel van een 4 mm kabel (niet meegeleverd) 


Waardering 0 Sterren voor E-Stim Electrosex 6 mm Micro Sound Dickplug / PenisplugPrijs € 77.00
Aantal