Sexshop


NURU Gel / NURUX


U bent hier:

Drogisterij

 | 

NURU Gel / NURUX


De Nuru Massage is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen partners met behulp van bijvoorbeeld full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en lustgevoelens zullen worden aangewakkerd. Sex wordt beter door een voorspel met een Nuru massage. De Nuru gel die bij deze massage gebruikt wordt is een natuurlijk product naar oud Japans recept waar zeewier en water als belangrijkste ingrediënten worden gebruikt. Nuru gel is smaak en reukloos, super glad, transparant, huidvriendelijk, vitaliserend, hydraterend en cosmetisch 100% veilig en verantwoord. Een massage met Nuru gel is een zeer gezonde ervaring omdat zeewier bekend staat om zijn reinigende en ontgiftende eigenschappen. 

Het is een feit dat mensen veel plezier beleven aan het in aanraking met elkaar komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt voor vele partners tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleeft. De Nuru Massage Gel is de beste massagegel voor koppels die optimaal van elkaar willen genieten. In tegenstelling tot andere massagegels is voor Nuru gel één keer aanbrengen al voldoende voor eindeloos plezier. Dankzij de structuur voelt de gel als een laagje op de huid dat pijnlijke stroefheid voorkomt en daardoor ideaal is voor een full body to body massage. De massage-gel bevat mineralen die worden opgenomen door de huid, waardoor de huid na gebruik van de gel zacht en soepel blijft aanvoelent. 

Als u kiest voor de orginele Nuru Gels, dan kiest u kwaliteit, een alles in een product voor fun, massage, spanning en erotiek.
NoriX Nuru massagegel Classic, 125 ml

Aantal  
NoriX Nuru massage gel Classic, 250 ml

Aantal  
NoriX Nuru massage gel Classic, 1000 ml

Aantal  
Nuru Mr Nori Magicgel, Authentic, 244ml

Aantal  
Nuru Mr Nori Magicgel, Authentic, 1000ml

Aantal